6 Temmuz 2013 Cumartesi

Terazi Burcu


Terazi Burcu
24 Eylül - 23 Ekim

Terazi burcu insanı yaşamı boyunca huzuru bulmak için uğraşır. Teraziler için yaşam paylaşım, uyumlu olmak, güzellik ve aşk demektir. Onlar için hayatta denge oldukça önemlidir. Terazi burcu insanı fikirleri ile duyguları arasında bir uyum sağlayabilirse huzurlu olur.

Güzellik Abidesi Teraziler
Terazi burcu insanı gülmeyi, eğlenmeyi, hayatında değişiklik yapmayı çok sever. Güzellik ve aşkın gezegeni Venüs tarafından yönetilen Terazi burcu insanının etrafına neşe saçan bir yanıda vardır. Sosyal hayatları oldukça gelişmiştir. Ayrıca teraziler iyi bir ev sahibidir. Onların evini ziyaret ettiğinizde, huzurlu yaşamak için oluşturdukları ortamı çok kısa sürede fark edersiniz.

Gerçek Bir Diplomat
Terazi burcu insanı tam bir diplomat gibidir. Onlar nerede ne şekilde davranılacağını çok iyi bilirler. Saygılı ve nezaketli davranışları karşılarında bütün kapıların açılmasına yardımcı olur. Terazi burcu insanı sanata ve güzelliğe de düşkündür. Yaşam boyu işleri ne olursa olsun amacları hayatı güzelleşmek üzerine kuruludur. Terazi burcunu yöneten Venüs, aşk ve güzelliğin yanında bu burca çarpıcı bir zeka da vermiştir. Teraziler genellikle hayatın güzel yanını görmekten hoşlanırlar.

Terazilerin arkadaşları genellikle yoğun değildir. Yüzeysel, fazla derine inmeyen arkadaşlıkları tercih ederler. Çünkü terazi burcu insanı için eğlenmek, güzel vakit geçirmek çok daha önemlidir. Arkadaşlarının sorunları ile uğraşmak onlara göre değildir. Yine de terazi burcu insanı, çevresindeki insanlar, arkadaşları ve dostları tarafından beğenilmek, sevilmek ve ilgi odağı olmak ister. Bu durum bazı terazi burcu insanlarında saplantı halini alabilmektedir.

Tutarsız Teraziler
Terazi burcu hayatta dengeyi simgelese de terazilerin tutarsız davranışları da olabilmektedir. Onlar tartışmaktan hoşlanmazlar. Kendi kendilerine söylenirler. Belkide bu yüzden terazi burcu insanına tembel denilmektedir. Teraziler amaçları uğruna savaşmaktan kaçınır, bu işi başkalarının onlar için yapmasını beklerler.

İlginç bir şekilde terazı burcu insanı kavga ederken bile kullandığı kelimelere çok dikkat eder. Teraziler için genellikle huysuz oldukları söylense de onların dengelerini çabuk toparlayan bir yapıları vardır. Bir tartışma sırasında hiç umulmadık bir anda gülümseyip karşısındaki insanı şaşırtabilme özellikleri vardır.

Fiziksel Yapıları
Terazi burcu insanı fiziksel olarak uzun boylu, ince vücutlu, düz saçlara ve oldukça güçlü bir vücut yapısına sahiptir. Terazilerin diğer burçlar arasında imrendirici bir güzellikleri vardır. Her zaman bakımlı ve güzel giyinirler.

Sağlık Durumu
Terazi denge burcu olduğundan dolayı küçük bir dengesizlik bile vücutlarında rahatsızlıklara sebep olabilmektedir. Kendi içlerinde yaşamış oldukları huzursuzluk, terazilerde baş ağrısına sebep olabilir. Teraziler bel bölgesi ve böbrekleri yönetir. Kendilerini dengede hissetmedikleri zaman aşırı yemek yeme istekleri olabilir. Bu durum ileride kilo problemi oluşturacağından, terazi burcundaki insanların zaman zaman hormon testi yaptırmasında fayda vardır.
YORUMLAR


EmoticonEmoticon