4 Aralık 2015 Cuma

Bilgi Zamanı


BİLGİ ZAMANI faydalı içerik üretmek için çaba harcayan, milli ve manevi değerlerin bilincinde sorumlu bir yayın organıdır. Tüm amacımız siz değerli ziyaretçilerimize nitelikli bilgi sunmaktır...

Dikkat: Bu sitede yer alan yazıların, uzman ve doktorların önerilerinin tümü; bilgi edinmek isteyen kullanıcılar, üyeler ve ziyaretçiler için internet üzerinden hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiçbir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların, uzmanların ve doktorların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiçbir sorundan Kadın Kulübü sorumlu tutulamaz.

BilgiZamani.com’da yer alan her türlü bilgi, değerlendirme, yorum ve görüntüler kişileri bilgilendirmeye yönelik olup, hiçbir şekilde kişinin doktorundan bağımsız teşhis ve tedaviye yönlendirilmesi anlamına gelmemektedir. Burada yer alan bilgi ve değerlendirmelerin uygulanması sonucunda ortaya çıkacak doğrudan veya dolaylı zararlardan sitemiz sorumlu olmayacaktır.

Bilgi Zamanı ile iletişim kurmak için resmi Facebook sayfamızı kullanabilirsiniz. Her türlü konu ve reklam için bize ulaşabilirsiniz..

Facebook.com/bilgizamani.com.tr
YORUMLAR