28 Kasım 2020 Cumartesi

Araba park etme oyunu oyna



Park etme oyunları herkes tarafından seviliyor. Biz de siz değerli ziyaretçilerimiz için her konuda içerik paylaştığımız gibi canınız sıkıldığında zaman geçirebileceğiniz oyunlar da ekliyoruz Bilgi Zamanı'na. Oyun Oyna kategorimizden eklenen bu oyunlara ulaşabilir ve bilgisayar, tablet, telefondan keyifle oynayabilirsiniz.

Araba Park Etme Oyunu Nasıl Oynanır?
Araba park etme oyunu bilgisayarda klavyenizin yön tuşlarıyla oynanır. Tablet ve telefonda ise ekrana çıkan direksiyon ile yönü ayarlarsınız, uzun pedalla öne kısa pedalla da arka yöne gidersiniz. Başlangıç noktasından aldığınız arabayı ok işaretiyle gösterilen yönde ilerleterek, yine işaretlenmiş alanın içine park etmeniz gerekiyor. İlk aracı park ettikten sonra, hemen yanında bulunan araçla yola devam ediyor ve yine park edilmesi gereken yere aracı bırakıyorsunuz. Böylece devam eden park etme işlemlerinden sonra bir sonraki seviyeye geçiyorsunuz. Her çarpmada yıldızınız biraz düşer, üçden fazla çarparsanız bölümü yeniden oynamanız gerekir. Bu oyunda bol bol araba park edeceksiniz.


Park Oyunları

Hareket halindeki araçların kontrolünü devralacağınız oyunlarda her an tetikte olacaksınız. Arabanızı, kamyonunuzu veya başka bir aracı park etmeye çalışırken hem ufak kazalardan kaçınacak, hem de zamana karşı yarışacaksınız. Park oyunlarında, yeteneklerinizi birçok farklı yerde gösterme şansına da sahipsiniz. Sadece birkaç saniye içerisinde şehiriçi otoparklarda, yan yollarda ve özel garajlarda yer kapmaya çalışacaksınız. Hem araba kullanma, hem de park yeteneklerinizin ölçüleceği oyunlarda, süreniz bitmeden önce arabanızı düz, yamuk ve paralel boşluklara yerleştirmeniz gerekecek.

Park oyunlarında farklı oyun tarzlarıyla karşılaşabilirsiniz. Genellikle klavyenizin ok tuşlarını kullanarak arabanızı sürebilirsiniz. Bazı oyunlardaysa, tamamen interaktif yerlerde yol alırken farenize tıklayarak frene ve gaza basabilirsiniz. Dar yerlere girmek, minivanlar ve kamyonlar gibi büyük araçları kullanmak ve oyundaki engellere çarpmamak gibi, hızlı park etmenin birçok zorluğuyla başaçıkmanız gerekecek. Bazı seviyelerde, arabaların ve hatta yayaların arasından makas yaparak ilerleyeceksiniz! Zaman sınırlaması olan maceralardaysa ise heyecanı damarlarınızda hissedeceksiniz.
YORUMLAR


EmoticonEmoticon